Gong moment Jordy
visual
Project

Op eerste project: Collega Jordy deelt zijn ervaring

  • Jordy Bellens
    Jordy maakt sinds oktober 2021 deel uit van het A-Team. Hij vertelt in deze blog hoe hij bij Advipro is terecht komen, zijn ervaringen met het trainingsprogramma én de opstart van zijn eerste project.

Nadat ik in juli 2021 afstudeerde als Master in de Geneesmiddelenontwikkeling aan de KU Leuven was het tijd voor een welverdiende vakantie én de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Na een intensieve, maar relatief korte zoektocht, kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik mijn carrière mocht starten bij Advipro. Ikzelf had Advipro leren kennen tijdens een carrièreweek georganiseerd door KU Leuven, waar mijn oog meteen viel op hun uitgebreide knowhow over het kwaliteitsveld van de farmaceutische industrie én hun persoonlijke aanpak voor werknemers. 

Vanaf dag één werd ik enthousiast onthaald op het hoofdkantoor in Lille en voelde ik me meteen part of The A-team. Samen met andere gemotiveerde starters vatte ik het trainingsprogramma aan. 

Het trainingsprogramma zelf bestaat uit een ideale combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling met eveneens de mogelijkheid tot flexibiliteit en eigen insteek. Dit laatste is iets wat ik erg waardeerde tijdens mijn eerste weken bij Advipro, aangezien je zo je eigen interesses verder kan ontdekken en tegelijkertijd professioneel kan groeien, wat een duidelijk voordeel biedt bij het vinden van een eerste project.

In december was het dan zover, vol spanning en motivatie vatte ik mijn eerste dag aan op project en dit bij Pfizer te Puurs. Na enkele dagen onboarding en kennismaking met het team stonden er een hele reeks trainingen voor mij voor de boeg (denk maar bijvoorbeeld aan Standard Operating Procedures (SOPs) en Work Instructions (WI) lezen, toegangen tot verschillende systemen aanvragen, relevante klassikale opleidingen volgen, …). In een mum van tijd leerde ik de functie van mijn team binnen het bedrijf kennen en welke meerwaarde ik als individu kan zijn voor de patiënt. Na één maand raken de trainingen afgerond en heb ik al een eerste project toegewezen gekregen door mijn team, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie. De komende maanden hoop ik verder te groeien en meer verantwoordelijkheden te krijgen binnen het team, zodat ik mij volledig kan ontplooien op professioneel vlak.

Naast mijn professionele doelstellingen vind ik het ook belangrijk om contact te houden met andere Advipro collega’s wanneer ik op project ben. Ik ga bijvoorbeeld soms eens lunchen met een Advipro collega on-site en onlangs heb ik nog deelgenomen aan mijn eerste teambuilding activiteit, georganiseerd door mijn A-Team manager Bart, namelijk ontsnappen uit een escaperoom en erna heerlijk culinair dineren in hartje Mechelen!

Teambuilding

Bedankt, Jordy! We wensen je nog heel veel succes binnen Advipro.

Kom je ook graag te weten of een functie als Junior Project Engineer iets voor jou is? Kom er dan hier nog meer over te weten.