Leen Thaens
visual
News

Ontmoet onze nieuwe collega, Leen!

Dag Leen, kan je jezelf even voorstellen?

Hallo, ik ben Leen en sinds oktober 2022 vervul ik de functie van Office manager bij Advipro. Ik studeerde pas af in de richting Bedrijfsmanagement KMO aan de UCLL in Diepenbeek. Als student werkte ik in een bakker en vond je me elke zondag terug op de jeugdbeweging. Organiseren, communiceren en werken in team spreken me dus enorm aan. Ik hoop mijn talenten nu ten volle te benutten met mijn divers takenpakket als Office Manager!

Waarom Advipro?

Advipro is een dynamisch bedrijf met een open mindset. De persoonlijke aanpak en vele groeimogelijkheden spraken me direct aan. Bovendien heerst er een leuke teamsfeer en is er veel ruimte voor creativiteit.

Hoe heb je de eerste maanden bij Advipro ervaren?

Vanaf dag één werd ik heel warm onthaald bij Advipro. Tijdens de eerste weken kreeg ik interne opleidingen en werd ik al snel ondergedompeld in mijn nieuw takenpakket als office manager. Hierbij kon ik telkens rekenen op de begeleiding en support van mijn toffe collega’s. Ik kijk er naar uit om me nog verder te ontplooien binnen Advipro!

Office Manager, wat doe je?

Als Office Manager neem ik zowel een deel administratieve als organisatorische taken op mij. Enerzijds ondersteun ik, samen met Anke, de Business Managers bij administratie, opvolging van projecten, etc. Anderzijds regel ik de werking binnen het kantoor te Mechelen of help ik bij het organiseren van evenementen.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

Enthousiast, ondernemend, sociaal

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd vind je me vaak terug in mijn thuisbasis, Limburg! Ik breng er graag tijd door met vrienden of familie. Daarnaast probeer ik ook sportief bezig te blijven.

Afsluiter, vul aan: je mag me altijd wakker maken voor..

Pizza!