Mandy, Tijmen en Sarah
visual

Ontmoet onze nieuwe collega, Mandy!

Dag Mandy, kan je jezelf even voorstellen?
Ik ben Mandy van der Meijden, bijna 33 jaar en samen met mijn gezin woonachtig in Kerkdriel (Nederland). Mijn partner en ik zijn al 18 jaar samen en hebben samen een zoon Sem (8 jaar) en een dochter Tess (6 jaar). Sinds 1 maart ben ik begonnen als HR Business Partner NL om Advipro in Nederland verder uit te breiden. Hiervoor ben ik bij diverse organisaties werkzaam geweest in verschillende HR functies waardoor ik een brede HR kennis heb opgedaan naast mijn studie tot Human Resources Management.

Waarom Advipro?
Afgelopen oktober kwam ik in contact met Advipro voor de functie als HR Business Partner voor Nederland. Advipro sprak mij erg aan door het dynamische en moderne karakter van de organisatie. Een organisatie dat graag vooruit wil en niet wil stil staan, dat ervaar ik als zeer fijn!

Hoe heb je de eerste weken bij Advipro ervaren?
Het voelt als een warm welkom! Het is voor mij een nieuwe tak van sport, maar door alle overdrachten en trainingen vallen de puzzelstukken langzaam in elkaar. Elke dag leer ik een beetje meer over Advipro en zo kan ik het vanuit Nederland steeds verder gaan oppakken.

Mandy van der Meijden

HR Business Partner, wat doe je?
Als HR Business Partner ben ik voor Advipro Nederland verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het personeelsbestand. Hoe doe ik dat? Uiteraard met werving en selectie, netwerk uitbreiden en jobbeurzen! Daarnaast ga ik veelal aan de slag met al het andere wat betreft HR voor Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het personeelsbeleid, salarisadministratie, verzuim, webinars etc.

Beschrijf jezelf in drie woorden.
Positief, behulpzaam, enthousiast.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Mijn vrije tijd bestaat uiteraard uit heel veel tijd met mijn gezin. Samen leuke dingen doen, weekendjes weg, op vakantie gaan etc. Daarnaast is mijn agenda ook altijd goed gevuld met etentjes of afspraakjes met mijn vriendinnen.

Afsluiter, vul aan: je mag me altijd wakker maken voor..
Een uitgebreid ontbijt op bed met mijn gezin!

Mandy van der Meijden
Mandy van der Meijden
HR Business Partner NL
Mandy, Tijmen en Sarah