Bieke Michielsen
visual
News

Ontmoet onze nieuwe collega, Bieke!

Waarom Advipro?

Ik kwam 4 jaar in contact met HR Officers en ik wou heel graag de andere kant van het verhaal leren kennen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Advipro tegen en wat mij aansprak was het moderne en dynamische karakter van het bedrijf.  Na enkele maanden in dienst voel ik ook effectief aan dat Advipro vooruit wil en niet stil staat.

Hoe heb je de eerste maanden bij Advipro ervaren?

Als niet-technisch geschoolde was het de eerste weken een uitdaging om de gesprekken te kunnen volgen. Binnen life sciences is het blijkbaar erg gebruikelijk om met veel afkortingen te werken. Door de trainingen zijn er gelukkig al heel wat puzzelstukken in elkaar gevallen. Verder leer ik elke dag een beetje meer en probeer ik mijn job eigen te maken. 

HR Officer, wat doe je?

Ik beheer het wagenpark en kijk uit naar nieuwigheden. Zo heb ik meetings met dealers om de laatste modellen te bespreken en uiteraard is de elektrificatie van het wagenpark momenteel een hot topic.
Daarnaast is mijn takenpakket zeer divers en krijg ik HR projecten voorgeschoteld die uitgedokterd moeten worden, efficiënter kunnen gemaakt worden of aangepast moeten worden.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

Positief – enthousiast - behulpzaam

Bieke Michielsen

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn agenda is altijd goed gevuld met etentjes/afspraakjes/sportdates met vriendinnen of familie. Daarnaast schrijf ik mij ook regelmatig in voor loopevenementen zodat ik verplicht ben om die conditie op peil te houden. En elke avond sla ik een kookboek van Sandra Bekkari open om er een gerechtje uit te maken.

Afsluiter, vul aan: je mag me altijd wakker maken voor...

Een uitgebreid ontbijt op locatie!

 

Bedankt Bieke! We wensen je heel veel succes met je loopbaan binnen Advipro!